Marihuana lecznicza

Stek z polędwicy wołowej z masłem czosnkowym

Stek z polędwicy z masłem czosnkowym

Posted by Marihuana Doctors on 07/20/2010 in Przepisy

Zaktualizowano 5 października 2020 roku. Zawartość medyczna sprawdzona przez Dr. Joseph Rosado, MD, M.B.A, Chief Medical Officer

Poziom trudności: Łatwy

Jesteś zwolennikiem steków i ziemniaków? Oto smaczny sposób na zaspokojenie dziennego zapotrzebowania na białko podczas przyjmowania leków na bazie marihuany. Ten przepis na Stek z polędwicy z masłem czosnkowym jest szybki, łatwy i satysfakcjonujący.

Składniki

    1/2 szklanki masła z konopi 2 łyżki czosnku w proszku 6 ząbków czosnku, zmielonych 4 steki z polędwicy 1 łyżka oliwy z oliwek sól i pieprz do smaku

Wskazówki

    W małym rondelku roztopić masło, dodać czosnek w proszku i czosnek mielony. Odstawić na bok. Steki posypać solą i pieprzem do smaku. Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu. Ułożyć steki na patelni i wlać mieszankę masła czosnkowego. Smażyć przez 4-5 minut z każdej strony, lub do osiągnięcia pożądanej temperatury. Podawaj z ziemniakami, warzywami lub ulubioną przystawką.

Jak zawsze, przed rozpoczęciem leczenia marihuaną, musisz najpierw upewnić się, że jesteś w zgodzie z prawem swojego stanu. Nie masz karty marihuany? MarijuanaDoctors.com posiada największą bazę wykwalifikowanych lekarzy marihuany we wszystkich legalnych stanach. Umów się na wizytę już dziś.